Kersttoernooi 2018

Kersttoernooi 2018.

Wat is er mooier voor een plant dan opgroeien bij Esperit? Want als er ergens een plek is waar je in de watten wordt gelegd, is het hier. Dat begint al bij Esperit Youngs, de gespecialiseerde afdeling waar uitgangsmateriaal wordt veredeld en vermeerderd. Stekken van over de hele wereld krijgen er onder ideale omstandigheden een kickstart. Veel planten die Esperit teelt, zijn exclusief.
Na de vliegende start worden de jonge plantjes snel groot en volgt een carrière bij Esperit Plants, de specialist in het af kweken van groeiende en bloeiende planten.
Dan zijn er nog planten die intern promotie maken naar Esperit Elements, dat arrangementen samenstelt met onder andere planten uit eigen kweek.
Wat heeft dit te maken met onze biljartvereniging?
Lees verder!
Aan het eind van het biljartseizoen spelen de beste biljarters om de Libre titel 2018 van de biljartvereniging. Dat toernooi werd eind november afgesloten.
Tegelijkertijd werd er door de A biljarters gestreden in het kersttoernooi.
In de week voor kerstmis werd de strijd beslist. De resultaten ziet u hierna.

De uitslag voor de maandagmiddag:
1. Paula van Velden.
2. Annie Zeestraten
3. Mieke Brouwer.
De uitslag van de dinsdagavond:
1. Peter Mooijman.
2. Kees de Kok.
3. Hans Barendse.
De uitslag van de woensdagavond:
1. Jan Nowee.
2. John van der Zalm.
3. Jacques Teelen.
De uitslag van de donderdagavond:
1. Joop van den Ende.
2. Leo Ballering.
3. Cock van de Maarel.

De wedstrijdleider van de vereniging overhandigde aan de deelnemers voor de geleverde prestaties een terrarium, dat is een zelfvoorzienend minituintje in een glazen pot. Het minituintje was de prijs voor elk van de biljarters van de plaatsen 1 tot en met 3 van de competitie.

Tekst: Floor Koster met medewerking van Esperit Plants.
Foto’s: Peter Mooijman en Kees Heskes.